BURSA / OSMANGAZİ - Altıparmak Fethi Açançiçek Ortaokulu

Altıparmak Fethi Açançiçek Ortaokulu

ALTIPARMAK MAH. BURSALI TAHİR CAD. NO.86 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Çağdaş bir yönetim ve eğitim anlayışıyla Bursa ili Osmangazi ilçesi Altıparmak Fethi Açançiçek Ortaokulu’nun eğitim seviyesini en üst seviyeye çıkararak başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.
Misyon
- Anne Baba eğitimi - Çocukların eğitimi - Toplumun her kesiminde eğitim - Her zaman her yerde eğitim - Toplumun eğitim, kültürel, sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak etkin verimli kurum oluşturmak - İnsan odaklı kendisi ve çevresiyle odaklı barışık, düşünen, üreten, ürettiğini satabilen, mutlu, umutlu bireyler yetiştirmek. - Soran ve sorgulayan bireylerin yetiştirilmesine öncülük etmek - Okul öncesindeki başarının arttırılması - Öğrenciler arasındaki motivasyonun arttırılması - Kurumun kendini ifade edebilirliğinin etkin hale getirilmesi.
Saatler
İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR. 07.30-13.10(Sabah grubu) / 13.20-19.00 (Öğle grubu)
Ulaşım
Ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır. Her yerden otobüs veya dolmuş bulunmaktadır. Metro durağına (Merinos, Osmangazi) yürüme mesafesindedir.
İl ve ilçe merkezindedir.